Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Candidat la Primăria Aiud: Fostul purtător de cuvânt, Alin Florea, sprijinit de vechiul PNL, pentru fotoliul de primar

Publicat

alin florea_1 PNL anunţă candidat oficial pentru Primăria Aiud. Mai precis, vechii liberali îl susţin pentru funcţia pentru care actualul primar, Mihai Horaţiu Josan, nu mai candidează, pe fostul purtător de cuvânt al instituţiei, Alin Florea, un tânăr de 34 de ani. Acesta va „concura” în compeţia internă, cel mai probabil, cu Oana Badea, de la fostul PDL, transmit liberalii.

Vezi şi După patru mandate de primar la Aiud, Mihai Horațiu Josan nu mai candidează la alegerile locale din 2016. Vrea să fie deputat

Decizia privind susţinerea candidaturii la primărie a fost luată de vechiul PNL în urmă cu două zile. Alin Florea (34 de ani) a fost purtător de cuvânt al Primăriei Aiud, iar de anul trecut este şeful Bibliotecii Municipale Aiud. Este absolvent de Istorie – Ştiinţe Politice şi doctor în istorie.

„În data de 3 noiembrie, Biroul Permanent Local al vechiului PNL – filiala Aiud l-a desemnat pe Alin Florea drept candidat în competiţia internă a partidului pentru funcţia de primar al municipiului.

Alin Florea are 34 de ani şi este directorul Bibliotecii Municipale „Liviu Rebreanu” Aiud, după ce, în perioada 2005 – 2014 a îndeplinit succesiv funcţiile de consilier pe probleme de comunicare, respectiv de şef al biroului Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul Primăriei municipiului Aiud.

Candidatul a absolvit Facultatea de Istorie – Ştiinţe Politice în anul 2004, masteratul în anul 2006, iar din anul 2013 deţine titlul ştiinţific de doctor în istorie.

După toate probabilităţile, Alin Florea se va bate în competiţia internă din cadrul PNL cu Oana Badea, reprezentantul vechiului PD-L”, menţionează într-un comunicat de presă Mihai Horaţiu Josan, co-preşedinte PNL, filiala Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax