Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Candidat PDL, cercetat penal pentru lovire, în cazul „bătăii electorale” de la Bălcaciu-Jidvei

Publicat

Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat că, în cazul sesizat de un reprezentant USL privind faptul că a fost bătut de un candidat PDL, la Bălcaciu, comuna Jidvei, agresorul este cercetat penal pentru lovire.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Jidvei au fost sesizaţi luni, 14 mai, la ora 15.10, prin plângere scrisă, de către Alexandru Borcea (53 de ani), din comuna Jidvei, cu privire la faptul că sâmbătă, la ora 22.30, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Viilor, din localitatea Bălcaciu, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu pumnul în faţă de către Radu Rozmov (43 de ani), din comuna Jidvei.

Alexandru Borcea a prezentat un certificat medico – legal din care rezultă că leziunile suferite necesită un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că sâmbătă seara, între Alexandru Borcea (n.r. – candidat USL la Consiliul Local) şi Radu Rozmov (n.r. – candidat PDL), care era însoţit de alte 3 persoane din comuna Jidvei, s-a produs un conflict spontan legat de  faptul că victima ar fi adus reproşuri celor patru că fac campanie electorală pe timp de noapte. În timpul scandalului, Radu Rozmov l-a lovit cu pumnul în faţă.

Faţă de Rozmov, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Reamintim că, într-un comunicat USL Alba, a fost semnalat cazul unui conflict petrecut în 12 mai în Bălcaciu, comuna Jidvei, în urma căruia Alexandru Borcea (candidat USL) pentru un loc în consiliul local a fost lovit cu pumnii şi picioarele de contracandidatul PDL, Radu Rozmov. Citiţi aici mai multe despre cum s-a produs scandalul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate