Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Candidat unic la prezidențiale și program electoral comun. Mircea Hava și Teodor Atanasiu, membrii conducerii operative Alianța Creștin Liberală PNL-PDL

Publicat

hava

Alianța Creștin Liberală, din care face parte cele două partide, PNL și PDL va participa cu un candidat și un program electoral comun la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014. Acesta este obiectivul alianței electorale, potrivit protocolului între PNL și PDL ce urmează să fie aprobat în cadrul congresului de fuziune a celor două partide programat pentru sâmbătă, 26 iulie. Din conducerea operativă a Alinței Creștin Liberale fac parte și Teodor Atanasiu și Mirea Hava, alături de alți zece colegi.

Denumirea alianței este Alianța Creștin Liberală Partidul Național Liberal-Partidul Democrat Liberal, iar denumirea prescurtată ACL PNL-PDL, se arată în protocolul agreat de liberali și democrat-liberali care conține șapte articole, potrivit unor surse politice.

Semnul electoral al alianței este reprezentat de semnele electorale ale celor două partide deasupra cărora se află acronimul ACL.

Protocolul prevede că obiectivul alianței este participarea cu un candidat și un program electoral comun la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014.

Candidatul comun al alianței va fi desemnat în urma unor cercetări sociologice la propunerea forurilor de conducere ale celor două partide, respectiv de Delegația Permanentă a PNL și de Biroul Permanent Național al PDL, se menționează în document.

Conducerea alianței, precum și coordonarea campaniei electorale se asigură de către conducerea operativă desemnată în acest sens.

Conducerea operativă va fi una paritară, constituită din șase membri ai PNL și șase ai PDL, respectiv liberalii Klaus Iohannis, Teodor Atanasiu, Sorin Frunzăverde, Ludovic Orban, Marian Petrache, Eduard Hellvig și democrat-liberalii Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă, George Scripcaru și Mircea Hava, conform surselor citate.

Cererea de înregistrare a alianței electorale ACL PNL-PDL se semnează de către cei doi președinți ai PNL și respectiv PDL, Klaus Iohannis și Vasile Blaga.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax