Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Candidatul la alegerile prezidențiale, Niniel Peia, dat dispărut a fost GĂSIT. Unde se afla

Publicat

Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidențiale, susținut de Partidul Neamul Românesc și care a fost dat dispărut, a fost găsit de polițiști. Acesta a fost găsit la Mănăstirea Putna, unde s-ar fi retras pentru a se ruga. 

Peia a fost dat dispărut în Cluj de către SPP. Acesta era cazat la un hotel, iar în decursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, a fost surprins de camerele video în timp ce ieșea afară din clădire. În nopatea de joi spre vineri, a fost găsit de polițiști la Mănăsirea Putna, în județul Suceava. 

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ: Un candidat la prezidențiale a DISPĂRUT. Ninel Peia a plecat de la hotel și nu a mai putut fi contactat

Potrivit știripesurse.ro la momentul transmiterii acestei știri, el discută cu polițiștii, care au deschis o anchetă după ce a fost dat dispărut.

„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni.  Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, susțin reprezentanți din MAI pentru STIRIPESURSE.RO.

Știre în curs de actualizare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax