Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Candidatul PRO România la Primăria Câmpeni s-a retras din cursă și sprijină reprezentantul PNL. Care este mesajul acestuia

Publicat

Candidatul PRO România la funcția de primar al orașului Câmpeni, Dragomir Morcan, a anunțat că se retrage din cursă și că îl sprijină în schimb în campanie pe candidatul PNL, Cristian Pașca.

Morcan a precizat că a discutat cu cetățenii orașului și cu colegii săi și concluzia a fost să facă un parteneriat ”pentru binele orașului Câmpeni”.

Citește și Candidații din toate localitățile din județul Alba. Cine vrea să fie ales consilier local, primar sau președinte CJ în 2020

”Dragi cetăţeni ai Oraşului Câmpeni,

Ultimele zile au reprezentat pentru mine un prilej de mare frământare. Intrarea mea în luptă pentru primăria orașului nostru, Câmpeni, a avut la bază dorința de a schimba situația în bine și de a reda orașul câmpănarilor.

Ne-am săturat de proasta administrare a orașului şi sistemul dictatorial pe care l-a impus actualul primar. De 16 ani asistăm la o adevărată bătaie de joc la adresa tuturor câmpănarilor! De 16 ani s-a abuzat de bunul simţ al cetăţenilor care mandat de mandat i-au acordat încrederea şi au crezut că în sfârşit va realiza ce a promis în campaniile electorale.

De 16 ani, vedem aceleaşi promisiuni şi aceleaşi nerealizări. Aceleași proiecte începute care nu se mai finalizează.

În urma numeroaselor discuții cu cetăţenii oraşului, dar şi cu ceilalţi colegi câmpănari din echipa PRO România, am ajuns la concluzia că nu ne mai putem asuma riscul de a mai fi conduşi încă 4 ani de actualul primar! Astfel, împreună am decis să lăsăm orgoliile deoparte şi să facem parteneriat pentru binele orașului CÂMPENI.

Dat fiind contextul în care ne aflăm, cu alegeri care se țin dintr-un singur tur, drumul spre un „Ceaușescu reales la al 16-lea congres” trebuie evitat.

La noi, la Câmpeni, au trecut 16 ani care cred că sunt suficienți ca un om să dovedească ce poate. Orașul nostru nu mai poate rămâne rupt de administrația județeană și guvernamentală. Nu mai putem pierde timp și oportunități de dezvoltare a orașului. Tinerii și familiile din Câmpeni au nevoie de un viitor aici, acasă.

După o lungă analiză, am decis să îmi retrag candidatura şi să-l sprijin necondiționat pe domnul profesor Cristian Pașca pentru funcţia de primar al oraşului Câmpeni.

Le mulţumesc tuturor susținătorilor mei pentru că înțeleg situația și vor da votul lor d-lui Cristian Pașca. Totodată îi asigur că echipa de consilieri locali PRO România nu îi va dezamăgi, iar după alegeri, avându-l ca primar pe d-nul Cristian Pașca, oraşul Câmpeni și satele aparținătoare se vor dezvolta rapid economic și social.

Nu mi-a fost ușor să iau această decizie, dar uneori în viață trebuie să renunțăm la orgoliu pentru a face ce trebuie.

Cred în viitorul orașului Câmpeni și în sprijinul dumneavoastră.

Votaţi PRIMAR CRISTIAN PAȘCA! Votați consilieri echipa PRO România!

Aveți încredere în mine și n-o să vă dezamăgesc”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare de către Dragomir Morcan, președinte PRO România Câmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax