Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Canicula pune stăpânire pe România. Patru zile de soare puternic, cu maxime de 37 de grade

Publicat

Meteorologii anunță patru zile de caniculă în toată țara. În cursul zilelor de joi, vineri, sâmbătă și duminică valul de căldură se va extinde, iar în orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat.

Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35…37 de grade, joi (8 august) local în sudul și estul țării, vineri și sâmbătă (9 și 10 august) pe arii restrânse în sud, iar duminică (11 august) în toate zonele de câmpie și podiș.      

Indicele temperatură-umezeală va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unităţi, în regiunile din jumătatea de sud a țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

În intervalul menționat, temperaturile minime nocturne se vor situa, local, în jurul a 20 de grade, mai ales în Câmpia Română, pe litoral și în Dealurile de Vest.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax