Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Canicula se întoarce: Temperaturi de peste 35 de grade în luna august

Publicat

Vara își va reintra în drepturi, în luna august, după perioada de ploi torenţiale din iulie. Meteorologii anunță că luna aceasta vom avea parte de zile în care temperatura va depăși 35 de grade Celsius.

În majoritatea regiunilor, temperaturile medii lunare vor fi mai mari decât valorile normale. În zilele cele mai calde, temperaturile maxime pot depăși 35 de grade Celsius, mai ales în zonele de câmpie. În cele mai reci nopți, temperaturile minime pot cobori, însă, sub 10 grade Celsius. Cantitățile de precipitatii se vor încadra, în general, în limitele normale.

Luna septembrie aduce temperaturi maxime care pot depăși 30 de grade Celsius. Nopțile vor fi ceva mai răcoroase, temperaturile minime coborând sub 5 grade Celsius. Cantitățile de precipitații pot depăși valorile normale în majoritatea regiunilor țării. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice și vor fi condiții de grindină.

Și în octombrie va fi cald, mai ales în sud-estul țării, unde temperaturile vor depăși 25 de grade Celsius. Minimele, în schimb, vor avea valori negative, mai ales în centrul și nordul țării, favorizând producerea brumei și a înghetului la sol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax