Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Cantina studențească de la Universitatea din Alba Iulia ”recâștigată” de studenți. Acces doar cu carnetul între anumite ore

Publicat

mancare cantina

O problemă cu care s-au confruntat ani de-a rândul studenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost rezolvată în sfârștit de LSUA (Liga Studenților).

Mai exact, studenții și-au câștigat dreptul de a fi singurele persoane care pot mânca la cantina studențească, în intervalul orar 11.30 – 13.00.

Până de curând în cantina Universtății din Alba Iulia puteau servi masa sau comanda la pachet mâncare atât studenții, dar și persoane din afara instituției de învățământ.

De cele mai multe ori în sala de mese a cantinei, la orele de vârf, se forma o coadă imensă, alcătuită din studenți, dar și din militari, polițiști locali, sau simpli cetățeni care doreau să servească prânzul.

Din acest motiv, studenții nu aveau timp să mânânce și deseori întârziau la cursuri. Situația se va schimba însă de joi, 26 februarie.

Voluntarii Ligii Studenților din Alba Iulia au reușit să stabilească un program doar pentru studenți.

În intervalul orar 11.30 – 13.00, la cantina studențească vor fi serviți doar cei care au asupra loc un carnet de student. După 13.00, până la ora închiderii, 15.00, vor fi serviți și cei care nu sunt studenți, sau nu au asupra lor un carnet de student.

Președintele LSUA Alba Iulia, Sebastian Adam, a declarat pentru Alba24.ro, că proiectul lor a fost susținut, miercuri, 26 februarie, în ședința de administrație a Universității, de către rectorul instituției, Daniel Breaz și de către decanii facultăților.

De menționat este faptul că, tot miercuri, Daniel Breaz candidează pentru un al treilea mandat la șefia Universității.

CITEȘTE ȘI: Alegeri la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Daniel Breaz află dacă va mai fi rector în următorii patru ani

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax