Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Capace de canal la același nivel cu asfaltul, montate în premieră la Sibiu. Soluția la o problemă deranjantă pentru șoferi. FOTO

Publicat

Capace de canal la același nivel cu asfaltul, montate în premieră la Sibiu. Autoritățile locale au găsit soluția la o problemă deranjantă pentru șoferi: diferența de nivel dintre asfalt și canalele amplasate pe carosabil. 

„Este o tehnologie nouă, nu existau cunoștințe pentru așa ceva. La noi au venit doi colegi din Germania care au lucrat cu astfel de tehnologii și ne-au făcut instructaj.

O astfel de soluție am folosit, pentru prima dată, pe o stradă din Mediaș, în luna octombrie a anului trecut, precum și la accesul în autobaza noastră, pentru a vedea cum se comportă.

Iar pentru că rezultatele au fost pozitive, am propus Primăriei să folosim și aici astfel de capace de canal autoflotante urmând ca, dacă rezultatele sunt satisfăcătoare, această soluție să fie implementată și în alte lucrări”, a spus Ovidiu Simen, director regional al Geiger Transilvania, constructorul angajat pentru proiectare și execuția lucrărilor de modernizare din zona respectivă, citat de Turnul Sfatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax