Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Capelă mortuară, construită la Vințu de Jos. Licitația pentru execuția lucrărilor, lansată de Primărie

Publicat

O capelă mortuară nouă urmează să fie construită în curând în comuna Vințu de Jos, printr-o investiție de peste 470.000 de lei. 

Primăria comunei Vințu de Jos a lansat joi, 7 aprilie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru achiziția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Construire capelă mortuară în localitatea Vințu de Jos”.

Valoarea totală a investiției este estimată la 475.977,59 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, necesitatea realizării capelei rezultă din faptul că pe raza comunei există o singură capelă mortuară, în satul Vurpăr, iar numărul locuitorilor de pe întreg teritoriul comunei este de peste 5.000 de locuitori.

Lipsa unui cimitir comunal în comuna Vințu de Jos a făcut ca în anul 2019 Primăria să achiziționeze teren în vederea înființării unui cimitir comunal și totodată, Consiliul local Vințu de Jos a hotărât ca în perimetrul cimitirului să fie construită o capelă care să deservească întreaga comună și toate cultele religioase.

Descrierea modului de realizare a lucrărilor de bază

Obiectivul se va executa în conformitate cu documentația tehnico-economică la faza de proiectare PT + DTAC.

Capela va avea fundații continue din beton monolit. Structura va avea pereți portanți din zidărie confinată în conlucrare cu cadre din beton armat. Șarpanta va fi realizată din lemn de rășinoase, ignifugat și tratat antiseptic și împotriva dăunădorilor.

Fațadele exterioare ale clădirii vor fi termoizolate folosind polistiren, iar finisajele interioare se realizează în funcție de încăperea unde se realizează, astfel pereții interior vor fi tencuiți și zugrăviți, în băi se aplică placaje din faianță.

Se va realiza alimentarea cu energie electrică, conform avizului de racord eliberat de furnizor la cererea beneficiarului.

De asemenea, se vor realiza instalațiile electrice, de încălzire și cele sanitare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax