Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Capelă nouă în comuna Vadu Moților. Primăria alocă 500.000 de lei pentru construirea acesteia

Publicat

Primăria Vadu Moților va construi o capelă mortuară lângă biserica din localitate, printr-o investiție de aproape 500.000 de lei. 

Primăria Vadu Moților a lansat marți, 26 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru construirea unei capele mortuare în comună.

Valoarea totală estimată este de 495.909,49 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, capela urmează să fie construită pe un teren cu suprafața de 1.654 mp, lângă biserica și cimitirul din localitate.

Capela va avea o suprafață construită de 131,89 mp (suprafață desfășurată – 214,04 mp). Suprafața utilă a spațiului propriu zis al capelei va fi de 81,45 mp, respectiv aceasta va avea o capacitate de circa 70 de persoane.

Clădirea va avea la demisol un pridvor cu suprafața utilă de 15,15 mp, o sală anexă capelă cu suprafața utilă de 25,99 mp, o magazie de 7,35 mp, o boxă curățenie de 3,58 mp, un hol de 3,86 mp, grup sanitar femei cu suprafața utilă de 2,82 mp și grup sanitar bărbați cu suprafața utilă de 2,84 mp.

La parter este prevăzută sala capelei, cu suprafața utilă de 81,45 mp și o terasă acoperită de 25,43 mp.

Închideri exterioare vor fi realizate din zidărie de cărămidă ceramică cu goluri cu grosimea de 30 cm. Compartimentările interioare vor fi realizate din zidărie de cărămidă ceramică cu goluri cu grosimea de 15 cm.

Ca finisaje interioare sunt prevăzute: 

– pardoseli din granito-gresie cu plinte pe conturul pereților cu înălțimea de 10 cm, în hol, spațiul capelei, pridvor, sala anexă capelă și terasa acoperită

– pardoseli din gresie cu plinte pe conturul pereților cu înălțimea de 10 cm, în grupuri sanitare, magazie și boxă curățenie

– zugrăveli lavabile alb la pereți

– placări cu faianță la grupurile sanitare

– tâmplării interioare PVC.

La exterior se vor tencuieli hidrofuge la fundații și tencuieli mozaicate la soclu și tencuieli structurate decorative culoare albă la pereți. De asemenea, se vor monta tâmplării din lemn stratificat cu geam termopan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax