Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Capitalul social al societății „Drumuri și Poduri Locale Alba” a fost majorat cu 800.000 lei. Consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre

Publicat

dumitrel

Consilierii județeni din Alba au aprobat marți un proiect de hotărâre privind aprobarea majorării capitalului social și acordarea unui mandat special reprezentantului Adunării Generale a Acționarilor a societății „Drumuri și Poduri Locale Alba” SA. Astfel, capitalul social al firmei care întreține și repară drumurile și podurile din județ a fost majorat cu suma de 800.000 lei.

„Societatea comercială „Drumuri și Poduri Locale Alba” SA s-a înființat ca persoană juridică cu capital integral deținut de Județul Alba prin Consiliul Județean în decembrie 1998 și are ca obiect de activitate executarea lucrărilor specifice de drumuri și poduri (construcție, întreținere, reparare, modernizare și exploatare). De la înființare până în prezent societatea a parcurs atât perioade profitabile cât și perioade de criză, când din cauza dotării tehnice învechite și a scăderii capacității ei de finanțare, societatea s-a confruntat cu scăderea competitivității pe piață. Astfel, pentru menținerea și competitivitatea ei pe piață începând cu anul 2007 societatea a început un proces de reînnoire a parcului tehnic, achiziționând o instalație de preparat mixturi asfaltice, utilaje specifice de drumuri și mijloace de transport marfă, ceea ce a condus la o creștere a calității lucrărilor însă alături de celelalte cheltuieli curente au avut un impact major asupra profitabilității societății”, scrie în proiectul de hotărâre.

Pentru asigurarea viabilității societății, eficientizarea și rentabilizarea activității, societatea „Drumuri și Poduri Locale Alba” a solicitat Consiliului Județean un aport în numerar la capitalul social al societății. Prin proiectul de hotărâre aprobat marți, a fost majorat capitalul social al firmei cu suma de 800.000 lei.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax