Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Capitanul României, fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, a explicat unde ”s-a rupt meciul” cu Belgia: ”Ne-a dat peste cap”

Publicat

România a pierdut sâmbătă seara, meciul de la EURO 20204, împotriva Belgiei cu scorul de 2-0. Belgienii puteau să închidă meciul cu 3-0 dar un gol marcat de Lukaku a fost anulat de sistemul VAR pentru offside. 

Primul gol a venit în minutul 2, printr-o reușită a lui Tielemans. A fost cel mai rapid gol marcat de Belgia la un turneu final.

După meci, căpitanul României, fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu a făcut o serie de declarații.

Nicolae Stanciu a explicat unde ”s-a rupt meciul” cu Belgia

„Am avut și noi șansele noastre, dar nu a intrat mingea. Știam că trebuie să suferim. Am suferit, puteam să închidem calificarea din acest meci, dar totuși am jucat cu un adversar puternic.

CITEȘTE ȘI: EURO 2024: România pierde meciul cu Belgia, favorita grupei. Ultimul meci va fi decisiv pentru tricolori

Cred că, dacă egalam la ocaziile avute, poate alta era soarta meciului. Sunt mândru de toți colegii, de cum am luptat. Așteptăm meciul cu Slovacia și sperăm să rezolvăm calificarea.

Am încercat să forțăm și în prima repriză, dar a venit golul în minutul 2 și ne-a dat peste cap. Nu e ușor să revii când iei gol în minutul 2, sper să sărbătorim calificarea după meciul cu Slovacia”, a declarat Nicolae Stanciu, la Pro TV.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 23.06.2024 at 11:49

    Măi băiatule, ai fost în teren, păi tu nu ai văzut şi simţit că ăia au avut o viteză în plus ? Obositul ăla de De Bruyne l-a făcut simplu pe Drăguşin. Nu mai face referire la ocazii, că dacă se materializau era 6-7 la 2. Valoarea-i valoare, aşa că la muncă cu Slovacia şi aopi tragem concluziile.

  2. Petru

    duminică, 23.06.2024 at 19:25

    Numai lauda e de voi.

  3. X

    luni, 24.06.2024 at 09:41

    După mulți ani avem o generație care pune osul la bătaie.Bravo băieți!Cârcotași vor fi și dacă am câștiga titlul de campioană a Europei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax