Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Captură de brazi la Baia de Arieş. Poliţiştii continuă acţiunea „Scutul Pădurii 2011”

Publicat

În judeţul Alba continuă acţiunile oamenilor legii privind prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din această perioadă privind tăierea, transportul şi comercializarea pomilor de Crăciun. În cadrul campaniei „Scutul Pădurii 2011”, poliţiştii din Baia de Arieş au confiscat 61 de brazi şi au dat amendă de 2.000 de lei.

În Munţii Apuseni, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 30 de ani din comuna Gârda (Alba), care transporta cu un autovehicul cantitatea de 61 de pomi de Crăciun nemarcați și fără a poseda acte de proveniență. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.000 lei şi pomii de Crăciun au confiscaţi. Marfa reţinută va fi ulterior valorificată la Ocolul Silvic Valea Arieșului.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că astfel de acţiuni vor fi organizate în continuare, pentru prevenirea şi combaterea „traficului” de brazi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax