Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: CAPTURA poliţiştilor din ALBA în urma percheziţiilor de JOI. Peste 20.000 de ţigarete, 300 litri de alcool, bani şi un pistol, confiscate. 13 persoane la AUDIERI

Publicat

contrabanda tigari alcool Peste 20.000 de ţigarete, 325 de litri de alcool, un pistol cu aer comprimat şi importante sume de bani au fost ridicate de poliţişti, în urma celor 27 de percheziţii la domiciliile şi societăţile comerciale unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. 13 persoane au fost conduse la audieri. Reamintim că joi dimineaţa, poliţişti de la IPJ Alba, cu sprijinul colegilor din Hunedoara, Mureş, Maramureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud au descins în locaţiile unor suspecţi din aceste judeţe.

Citeşte şi FOTO-VIDEO| CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI: PERCHEZIŢII domiciliare și la firme din Alba și alte cinci județe

Potrivit IPJ Alba, 16 persoane sunt bănuite că, în perioada 2014 – 2015, ar fi deţinut, transportat şi comercializat ţigarete care proveneau din contrabandă, din Republica Moldova şi Ucraina.

YouTube video

La percheziţii au fost găsite şi ridicate 20.500 de ţigarete şi 325 litri de alcool care ar proveni din contrabandă.

De asemenea, au fost ridicate sume de bani (26.500 lei şi 750 de euro), un pistol cu aer comprimat deţinut ilegal de către o persoană din judeţul Hunedoara, dar şi mai multe piese de biciclete care ar proveni din furturi şi care au fost identificate cu ocazia uneia din percheziţiile ce a avut loc în judeţul Cluj.

13 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracționale.

Cele 27 de percheziţii au fost derulate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Hunedoara, Mureş, Maramureş, Cluj şi Bistriţa Năsăud.

Acţiunea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate Direcţiei Operaţiuni Speciale – IGPR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax