Connect with us
Publicitate

ABRUD

Captura polițiștilor, după o razie în zona Baia de Arieș: alcool, lemne furate, o armă neletală și o mașină. Acțiune în Apuseni

Publicat

Polițiștii din Baia de Arieș au organizat o acţiune, cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităţilor rurale arondate, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Cu această ocazie au fost identificaţi doi autori de infracțiuni, au fost aplicate 72 de amenzi, indisponibilizat 18 metri cubi de material lemnos, 153 de litri de alcool, și o armă neletală.

”În zilele de 16 și 17 ianuarie 2020, polițiștii din Baia de Arieş şi cei ai posturilor de poliţie Lupşa, Sălciua, Poşaga şi Ocoliş, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, precum și de polițiști din Câmpeni și Abrud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 116 persoane şi controlate 94 de autovehicule. 72 dintre șoferii opriți în trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Polițiștii au constatat 6 infracţiuni, toate la regimul silvic şi au identificat două persoane bănuite de comiterea de infracțiuni rămase iniţial în evidenţa faptelor penale cu autori neidentificaţi. Totodată, au fost constatate 90 de abateri de natură contravențională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 19.375 lei” au transmis polițiștii.

Dintre contravenţiile constatate, 73 sunt legate de circulaţia pe drumurile publice, 3 legate de comerţ și 2 legate de constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

În urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, au indisponibilizat un autoturism care era folosit pentru efectuarea de transport ilegal de persoane.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax