Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: CARAMBOL cu CINCI maşini la Petreşti. Un şofer băut a intrat cu autoturismul pe contrasens

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un accident rutier s-a petrecut luni dimineaţa, pe strada 1 Mai din Petreşti, fiind produs de un şofer aflat sub influenţa alcoolului, care a intrat cu autoturismul pe contrasens. În evenimentul rutier au fost lovite cinci maşini, iar o persoană a fost transportată la spital.

Potrivit IPJ Alba, şoferul unui Volkswagen Passat a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară Nissan. În urma impactului, autoutilitara a ricoşat într-un autoturism Dacia, iar Volkswagen-ul într-o maşină Citroen. A cincea maşină avariată este o Toyota, care era staţionată pe marginea drumului şi a fost lovită de autoturismul Dacia.

În urma verificării cu etilotestu, pentru şoferul maşinii Volkswagen, valoarea alcoolemiei în aerul expirat a fost de 0,75%.

O persoană a fost transportată la spital cu leziuni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 7.44, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada 1 Mai din Petreşti a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că V.V., de 58 de ani, din comuna Macea, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Petreşti – Sebeş, a pătruns pe sensul opus de mers împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Sebeş. În urma impactului cu autoutilitara, autoturismul condus de bărbatul din judeţul Arad a acroșat şi un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, iar autoutilitara a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Alba Iulia.

Ultimul autoturism a intrat în coliziune cu au autovehicul ce era parcat în faţa imobilului cu numărul 292 din Petreşti.

În urma accidentului un bărbat în vârstă de 60 de ani, pasager în autoutilitară, a suferit un traumatism facial, contuzii şi excoriații şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a rămas internat.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul care a provocat accidentul era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de V.V. cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax