Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Carambol pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia: Un şofer cu alcool “la bord” a provocat accident în lanţ

Publicat

pol

Un şofer de 42 de ani din Alba Iulia a provocat, miercuri, un accident în lanţ pe Bulevardul Republicii din oraş. Bărbatul se afla sub influenţa alcoolului în momentul respectiv şi s-a ales cu dosar penal.

În 16 iulie, la ora 20.15, poliţiştii rutieri au intervenit pentru soluţionarea evenimentului rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din primele verificări efectuate la locul evenimentului, s-a stabilit că Teodor D. (42 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, nu a păstrat distanţa de siguranţă, iar, într-un moment de neatenţie, a intrat în coliziune cu autoturismul care-l precede. În urma impactului, acesta a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, rezultând avarierea celor trei autovehicule.

Cei trei conducători auto au fost supuşi testării cu aparatul etilotest, care, pentru Teodor D., a indicat valoarea de 0,65 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar pentru ceilalţi doi conducători auto rezultatul testării a fost negativ.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii  gradului de alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pensionar sarac

    vineri, 18.07.2014 at 14:40

    Sunt prea BLANDE LEGILE FATA DE BETIVI, IN TRAFIC.nU AU CE CAUTA IN TRAFIC, CEL PUTIN 10 ANI.Dar banul conduce tara nu legile, si bunul simt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax