Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CARAMBOL pe DN74, lângă Zlatna: Două persoane rănite şi trei maşini avariate, după ce un şofer nu a dat prioritate

Publicat

politie

accident DN7 intersectie romos Două persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier petrecut pe DN74, lângă Zlatna. Un tânăr din Hunedoara, aflat la volanul unui autoturism, nu a dat prioritate altei maşini, la un viraj spre stânga. Cele două autovehicule au intrat în coliziune, iar al doilea a fost proiectat în alt autoturism, ce circula regulamentar.

Potrivit IPJ Alba, joi, 2 martie, în jurul orei 8.20, pe DN 74, la intrarea în localitatea Valea Mică, B.P.C., de 31 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba Iulia-Zlatna, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 49 de ani, din în Zlatna.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism ce era condus de o femeie de 59 de ani, din Zlatna, care circula, regulamentar, în spatele autoturismului condus de B.P.C.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 31 de ani, din Zlatna, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internaţi.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax