Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CARAMBOL pe DN74A în Apuseni, după ce un şofer a pătruns pe contrasens. Una dintre cele trei maşini implicate s-a oprit în şanţ

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un accident în lanţ s-a produs duminică după-amiaza pe DN74A, la Cărpiniş, în Munţii Apuseni. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens şi a lovit altă maşină. Un conducător auto ce venea din urmă a încercat să evite impactul cu cele două autoturisme şi a ajuns cu maşina în şanţ.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 20 decembrie, în jurul orei 13.30, Politia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74A, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că I.C.N. (35 de ani,) din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Cîmpeni, la kilometrul 6, pe raza localităţii Cărpiniş, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Zlatna.

Pentru a evita impactul cu cele două autoturisme implicate în accident, şoferul unui alt autoturism, care conducea regulamentar, a intrat în şanţul din partea dreaptă a carosabilului.

În urma accidentului, șoferul primului autoturism şi un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bistra, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax