Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Carambol pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, provocat de un şofer de TIR din Bulgaria. Avea alcoolemie de 1,15

Publicat

politia rutiera

Un şofer de TIR din Bulgaria a provocat un accident rutier pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 11 decembrie, în jurul orei 10.30, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, un bărbat de 46 de ani, din Bulgaria, în timp ce conducea un TIR, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, proiectându-l într-un autoturism.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul vinovat de producerea lui era sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax