Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cărăuș din Alba, condamnat pentru trafic de droguri: Făcea naveta de la Cluj la București cu pastile de MDMA

Publicat

Un tânăr din Sebeș care a fost prins în timp ce transporta droguri de la Cluj la București, a fost condamnat la închisoare cu executare. 

Fapta pentru care acesta a fost judecat și condamnat a avut loc în 2021. Mai exact atunci a fost prins de polițiști, în timp ce căra o geantă în care se aflau peste 100 de pastile de MDMA. 

După o condamnare la Tribunalul București, iar apoi un apel la Curtea de Apel București, tânărul și-a aflat sentința finală.

În linii mari acesta a fost depistat în București, în timp ce avea asupra sa, o geantă în care se aflau 139 de pastile de MDMA și mai câteva grame dintr-un alt drog de mare risc.

În apărarea sa, acesta a spus că drogurile ar fi putut fi puse de oricine în geanta sa, în timp ce se afla în Piața Constituției. Însă, procurorii DIICOT, au probat că acesta trebuia să transporte drogurile din Florești și București.

Anchetatorii au scos mai multe conversații care l-au incrimat pe tânăr.

În data de 16 noiembrie 2023,  Curtea de Apel București a admis apelul acestuia și l-a condamnat la pedeapsa de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii din Alba au precizat într-un comunicat de presă că tânărul din Petrești a fost depistat pe raza localității, reținut și dus la Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax