Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caravana „BookLand”, la Alba Mall. Peste 80 de edituri și-au anunțat prezența în cadrul acestui târg de carte

Publicat

Peste 80 de edituri participă, începând de miercuri, 14 septembrie, la târgul de carte „BookLand”, organizat în centrul comercial din Alba Iulia – Alba Mall.

Caravana „BookLand” ajunge în 9 orașe din țară, a început din Constanța și se va opri în cele din urmă la Brașov. Târgul de carte urban a început în 15 august și se va finaliza în 16 octombrie. Săptămâna aceasta, caravana „BookLand” se află la Cluj-Napoca, de unde va ajunge la Alba Iulia.

Printre editurile participante la acest târg se numără „Corint”, „Polirom”, „Nemira”, „Tritonic”, „Gama”, „Jurnalul Național” și altele.

„BookLand” își propune să fie un târg de carte urban cu un altfel de concept. Este un târg ancorat în realitatea cotidiană, în care lectura merge mână în mână cu diversitatea şi modernismul, de aceea fiecare oprire a caravanei are loc în mall-uri.

Indiferent că sunt cititori înrăiți, cumpărători ocazionali, „colecționari” de carte sau pur și simplu persoane interesate să facă un cadou celor dragi, albaiulienii sunt invitaţi să viziteze târgul. În maxim 2 luni, va fi lansată și librăria virtuală, o altă extensie a mărcii „BookLand”.

La Alba Mall, caravana „BookLand” va staționa în perioada 14-18  septembrie. Următorul popas va fi la Arad pe 21 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax