Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Caravana cu păpuși”: Teatrul ”Prichindel” Alba Iulia prezintă spectacolul ”Sânziana și Pepelea”. PROGRAM

Publicat

La finalul lunii ianuarie, Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia va prezenta spectacolul „Sânziana și Pepelea”, în cadrul programului Caravana cu Păpuși.

Sunt programate două reprezentații, la Blaj și Sebeș.

Spectacolul plin de veselie și îndrăgit de copii „Sânziana și Pepelea”, adaptare după piesa cu același titlu de Vasile Alecsandri și regie de Cristian Pepino, va fi prezentat în 28 ianuarie la Palatul Cultural Blaj (de la orele 10.00 și 11.00) și în 29 ianuarie, la Casa de Cultură „Lucian Blaga” Sebeș, (de la orele 10.00 și 11.00).

Spectacolul „Sânziana și Pepelea” revine în repertoriul teatrului cu schimbări în distribuție: Ioana Bogățan/Bianca Goadă, Iulian Costea, Viorica Boda, Cătălina Mihăilă, Cristian Tudor Popa, Mădălin Costea, Teodora Popa, Ramona Benchea Mincu. Echipa care a realizat acest spectacol: Cristian Pepino – regia artistică, Raluca Maria Aionițoaie și Remus Alexandru Gabor – scenografia, Levente Szöcs – muzica, Elena Madaras – regia tehnică, Ovidiu Tămășan și Călin Popa – lumini, Florin Andrea – sunet, Gheorghe Hațegan – mașinist. Manager Ioana Bogățan.

Tot în cadrul programului ”Caravana cu păpuși”, va fi prezentat proiectul ”Lecția de teatru”, prin care copiii pot afla ce înseamnă să fii păpușar. Primele lecții din acest an s-au desfășurat în școlile gimnaziale din Vințu de Jos și Stremț și vor continua în școlile gimnaziale din Lancrăm, Răhău, Petrești, Cut, Geoagiu și Geomal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate