Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Caravana de informare ”Fondurile Europene 2014-2020 în Regiunea Centru”, la final. Ultima oprire, despre proiectele finanţate prin POR va fi la Sibiu

Publicat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu Consiliile județene din Regiunea Centru și reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ai Organismului Intermediar POSDRU Regiunea Centru, dar și ai altor organisme regionale, vor prezenta, miercuri, în Sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu, informații actualizate privind pregătirea de proiecte pentru perioada de finanțare 2014-2020.

Seria acestor evenimente se încheie la Sibiu în această etapă, următoarele întâlniri de lucru urmând a fi pregătite în momentul lansării POR 2014-2020, pentru fiecare din județele Regiunii Centru.

Suita acestor evenimente a fost concepută de ADR Centru pentru a veni în sprijinul potențialilor solicitanți de fonduri europene nerambursabile, alocate prin Programele Operaționale 2014-2020.

În cadrul Ședinței ordinare a CDR Centru din data de 18 martie, desfășurată la Brașov, a fost analizată oportunitatea derulării unor seminarii de informare a potențialilor beneficiari de fonduri europene nerambursabile, pentru pregătirea proiectelor finanțabile în perioada 2014-2020. Membrii CDR Centru au fost de acord în unanimitate că această propunere vine în întâmpinarea nevoilor potențialilor beneficiari de fonduri.

ADR Centru va organiza aceste seminarii de informare, reunite sub egida unei Caravane de informare ”Fondurile Europene 2014-2020 în Regiunea Centru”, care se va derula în perioada 15-30 aprilie 2015. În județul Sibiu evenimentul propus va avea loc miercuri, în Sala mare de ședințe a CJ Sibiu, începând cu ora 10.00.

Următoarele evenimente de informare vor fi organizate în Regiunea Centru pe categorii de public țintă, administrație publică locală, ONG, IMM etc, funcție de calendarul de lansări a cererilor de proiecte finanțate prin POR 2014-2020.

”Pentru că un aspect important al perioadei de programare, care a fost deja lansată pe câteva capitole, îl constituie corelarea viitoarelor finanțări europene pentru anii 2014-2020, pe principalele direcții de dezvoltare: Competitivitatea, Oamenii și societatea, Infrastructura și Resursele, dar și Spațiul rural, prin Programele Operaționale aferente, seminariile propuse vor fi organizate alături de reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ai Organismului Intermediar POSDRU Regiunea Centru, dar și ai altor organisme implicate în pregătirea de proiecte pentru perioada de finanțare 2014-2020”, a declarat Simion Crețu, director general ADR Centru, referindu-se la aceste evenimente de informare din Regiunea Centru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax