Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Caravana SMURD ajunge la Alba Iulia. Cursuri de instruire a locuitorilor pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă

Publicat

centru mobil instruire SMURD caravanaCaravana SMURD “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă va ajunge la Alba Iulia, duminică, 4 septembrie. Locuitorii oraşului vor avea acces la cursuri de instruire pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

Un centru de formare mobil va fi disponibil duminică, între orele 10.00 şi 18.00, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Acesta este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.

După popasul de la Alba Iulia, Caravana va ajunge la București (9-10 septembrie), Buzău (17-18 septembrie), Bacău (24-25 septembrie), Piatra Neamț (1-2 octombrie), Iași (8-9 octombrie), Botoșani (14-15 octombrie) și Suceava (22-23 octombrie).

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD, AICI.

Caravana SMURD “Fii pregătit!” este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanțat cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Ofițeri și subofițeri din cadrul Inspecției de Prevenire vor distribui pliante, broşuri, flyere şi afişe cuprinzând măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situaţii de urgenţă. Această activitate se adresează tuturor celor care vor vizita punctul de informare, pentru a le oferi modalităţi de comportare înainte, în timpul şi după producerea situaţiilor de urgenţă.

Tot în cadrul acestei activități, Inspecția de Prevenire va organiza un concurs pentru copii din domeniul situațiilor de urgență, iar castigatorii vor fi premiaţi cu 13 rucsacuri oferite de către E.ON  România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax