Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Caravana SMURD ”Fii pregătit” în județul Alba. Lista localităților prin care va trece

Publicat

Timp de patru zile, în perioada 01.09 – 04.09.2023, între orele 10.00 – 18.00, Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns la Situații de Urgență vor fi prezente în județul Alba.

Locațiile unde puteți lua parte la activități sunt următoarele:

  • Vineri, 1 septembrie – în centrul comunei Ighiu, lângă Primărie;
  • Sâmbăta, 2 septembrie – lângă baza sportivă din comuna Stremț;
  • Duminică, 3 septembrie – în centrul orașului Teiuș, lângă Liceul Teoretic;
  • Luni, 4 septembrie – lângă Căminul cultural Rădești.

”Activitatea este adresată atât părinţilor cât și copiilor și veți putea lua parte la cursurile menite să asigure instruirea cât mai eficientă, în vederea acordării primului ajutor medical.

Tehnici și manevre de prim ajutor vor fii prezentate de către paramedicii SMURD aflați la Caravană, folosind manechine de resuscitare.

De asemenea, Centrul Mobil este dotat și prevăzut cu echipamente și tehnologii de ultimă generație, inteligente, ce simulează situații de urgență diverse, îndeosebi incendiile din locuințe, dar și un pachet pentru condiții meteorologice extreme sau simularea realistă a unui cutremur, a oferit participanților mai multe scenarii pentru prevenirea incendiilor și tehnologii de recunoaștere a pericolelor, dar și a efectelor ce pot rezulta din acestea.

O persoană instruită va ști cum să se protejeze pe sine, să-și apere familia, dar și comunitatea de pericole și totodată consideram deosebit de importantă educarea tinerilor în domeniul acordării primului ajutor medical” au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax