Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Carburanţii şi alimentele s-ar putea ieftini, de anul viitor. Proiect la Senat

Publicat

scumpiri

Un proiect de lege pus în dezbatere în Senat prevede reducerea valorii accizei pentru combustibili, astfel că prețul benzinei și motorinei s-ar putea reduce de anul viitor, dar și al altor produse și servicii ale căror prețuri conțin cheltuieli de transport.

Proiectul se referă la modificarea Codului Fiscal şi propune reducerea nivelului accizelor pentru combustibili, prin revenirea la valoarea folosită înainte de majorarea ce a avut loc în a doua parte a anului 2017. De fapt, acciza la combustibili ar urma să fie redusă, pe medie, cu aproximativ 400 de lei pe tonă, scrie avocatnet.ro.

Toate schimbările privind nivelul accizelor la combustibili se vor aplica, potrivit proiectului de act normativ, începând cu anul viitor, mai exact, din prima zi a anului 2020. Valoarea redusă a accizelor ar urma să se aplice timp de trei ani, și anume în perioada 2020 – 2022.

Dacă proiectul va fi aprobat, românii ar beneficia de costuri mai reduse pentru transport personal, dar şi de reducerea prețurilor la alimente sau anumite servicii.

sursa: avocatnet.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax