Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Care sunt ”secretele” lui Vlad Paștiu, un elev din Alba Iulia: Va merge la Olimpiada Națională de Istorie. De la hobby, la studiu

Publicat

Vlad Paștiu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de istorie, unde a obținut locul al II-lea.

De asemenea a reușit să se califice la faza națională.

Această performanță extraordinară se datorează, în primul rând, pasiunii pentru istorie și pentru documentare, precum și profesorului Ioan Roman-Negoi, care l-a îndrumat pe tot parcursul pregătirii sale, au transmis reprezentanții școlii.

Vlad este un elev eminent, deoarece se pregătește serios și intens, atât pentru examenul de Evaluare Națională, cât și pentru a obține o performanță notabilă la etapa națională a Olimpiadei de istorie. „Consider pasiunea mea pentru istorie un hobby pe care îl practic în timpul liber.

Această pasiune a fost inițiată încă de la primele lecții de istorie din gimnaziu datorită îndrumării și inspirației primite de la profesorul meu de istorie, Roman-Negoi Ioan.

Vizionarea documentarelor si lecturarea cărților despre evoluția istorică a omenirii au reprezentat dintotdeauna o pasiune profundă pentru mine.

Astfel, pregătirea pentru olimpiada de istorie a devenit o veritabilă plăcere pe care o practicam în timpul liber, chiar dacă acesta era aproape inexistent.

Acum sunt mândru că dedicarea și efortul pe care le-am depus în pregătirea pentru această olimpiadă, care a implicat numeroase nopți de studiu până târziu, au fost cu adevărat însemnate.

Sunt sigur că, indiferent de cariera pe care o voi alege în viață, voi avea întotdeauna aceeași pasiune pentru istorie”, a spus Vlad, citat de reprezentații școlii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax