Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipele din Alba calificate în semifinala Cupei României: Joi se definitivează „careul de ași”. Vineri are loc tragerea la sorti

Publicat

Faza sferturilor de finală în etapa județeană a Cupei României, județul Alba, se apropie de final. Joi 27 aprilie de la 17:30 se dispută ultimul duel din antepenultimul act al competiției, meciul dintre AS Voința Beldiu și ACS Viitorul Vama Seacă.

Ultimul sfert de finală din faza județeană a Cupei României, județul Alba, va avea loc în data de joi 27 aprilie, cu începere de la ora 17:30, pe terenul din Beldiu.

Acest duel le are ca protagoniste pe Voința Beldiu, din postura de gazdă, și pe Viitorul Vama Seacă, echipe care evoluează în eșaloane diferite.

Voința Beldiu este singura echipă calificată în sferturile de finală ale competiției care provine din Liga a 5-a, toate celelalte competitoare activând în Liga a 4-a.

Viitorul Vama Seacă este favorita clară a acestei confruntări, întrucât aceștia se clasează pe treapta a șasea a Ligii a 4-a, în vreme ce adversarii lor, Voința Beldiu, activează în seria 3 a Ligii a 5-a, unde se clasează pe locul al treilea.

Celelalte trei sferturi de finală s-au încheiat cu următoarele rezultate:

  • AFC Kinder Teiuș 1 – 5 ACS Spicul Daia Română
  • ACS Industria Galda 5 – 4 CSC Voința Stremț (după lovituri de departajare)
  • CS Inter Unirea 1 – 0 CS CIL Blaj

Marea favorită la câștigarea trofeului actualei ediții este ACS Industria Galda, liderul la zi al Ligii a 4-a.

Tragerea la sorți pentru stabilirea semifinalelor competiției va avea loc vineri, 28 aprilie, de la ora 13:00, într-o ședință premergătoare ședinței Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba.

foto: Facebook Viitorul Vama Seacă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax