Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caricatură de fotbal şi arbitraj pe ”Cetate”, la meciul Unirea Alba Iulia – ALRO Slatina (0-0)

Publicat

Unirea Alba Iulia a primit, sâmbătă, vizita echipei ALRO Slatina, formație pregătită de Corneliu Papură. Disputa dintre cele două combatante s-a încheiat nedecis, la capătul unui joc slab, prestat ambele formaţii. Mai mult, în prima repriză, în minutul 20, portarul Unirii, Pascal a parat o lovitură de la 11 metri, executată slab de Precup.

Joc slab pe ”Cetate”, unde Unirea Alba Iulia și ALRO Slatina nu au impresionat prea mult la capitolul realizări. Partida a început cu elevii lui Corneliu Papură în ofensivă, iar, în minutul 20, Yamoudou Camara a comis fault în careu. Centralul Marius Omuț a acordat lovitură de la 11 metri cu ușurință, iar Precup nu a reușit să-l învingă pe Pascal, pentru ca, în aceeași fază, Ene să trimită în stâlpul din  dreapta.

Unirea Alba Iulia a fost și ea aproape să deschidă scorul, prin Petcuț. Acesta a tras de la 20 de metri, iar Marinescu a avut un reflex salvator și a respins mingea de sub transversală. În ceea ce privește ocaziile, ALRO Slatina a avut jocul la discreție, fără ca uniriștii să le pună prea multe probleme.

Partida de la Alba Iulia a semănat foarte bine cu o caricatură a fotbalului. Dacă, pe teren, cele două echipe au fost neputincioase să marcheze, arbitrul Marius Omuț a hotărât să își intre și el în rol și să încurce jocul.  Mai întâi, centralul orădean a acordat, foarte ușor, lovitură de la 11 metri pentru Slatina, pentru ca apoi acesta să refuze un penalty mai clar pentru Unirea Alba Iulia, la o fază în care Alex Plenicianu a fost faultat în careu. În actul secund, Marius Omuț, a reușit să enerveze pe toată lumea. Cireașa de pe tort a venit în minutul 89, când Bumbac a comis un fault la centrul terenului, iar arbitrul i-a acordat al doilea galben lui Ciofu şi mijlocașul a fost eliminat, fără a avea vreun amestec cu faultul respectiv. Ba mai mult, centralul a permis executarea fazei, în ciuda faptului că Valerian Ciofu se afla încă pe teren.

Iată cele două distribuții:

Unirea Alba Iulia: Pascal – Bâlu, Camara, Bumbac, Al. Giurgiu, Cl. Oara (60, Negură), Ciofu, Pleniceanu, Sg. Costea (73, Cornea), Petcuţ, S. Mureşan (89, Dr. Militaru). Pe bancă: Lasc – Schuller, M. Oprea, Pecarov. Antrenor: Stelian Gherman.

Alro Slatina: Marinescu – Pasăre, Grosu, Dedu, Stancu, Voicu, Quist, Precup, Eduard Stoica (75, Stoianof), Ene (64, Anghelina), Creţu (46, Dulcea). Pe bancă: Bănică – Răducu, Coman, Vodiţă. Antrenor: Corneliu Papură.

Stelian Gherman: ”E un punct câștigat”

Antrenorul ”alb-negrilor” s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut, chiar dacă pe alocuri jocul elevilor săi a lăsat de dorit. ”E un punct câștigat, adversarii au dominat o bună parte din meci, felicit jucătorii pentru rezultat și pentru dăruire. Pascal  și-a făcut datoria, fiecare jucător trebuie să își facă treaba pentru postul pe care e plătit. Poate că într-o zi echipa îl va salva pe Pascal când prinde el o zi mai slabă”, a declarat Stelian Gherman.

Tehnicianul slătinenilor, Corneliu Papură, nu a dorit să participe la conferința de presă, punctând scurt: ”Nu am nimic de declarat”. ALRO și-a anunțat candidatura la promovare, însă are acumulat doar un punct după trei runde.

Mihai Pascal, din nou eroul Unirii

După debutul bun de campionat al lui Mihai Pascal, acesta continuă să surprindă plăcut în noua ediție de campionat. Jocul excelent de la Oradea a fost continuat și sâmbătă, când  Pascal a reușit să pareze lovitura de la 11 metri.”Mă bucur că prin evoluția mea am câștigat un punct, deși am spus că și la Oradea puteam să luam cel puțin un punct. Mă bucur că echipa a reușit să nu piardă astăzi”, a declarat Mihai Pascal, portarul echipei albaiuliene. Acesta a recunoscut că l-a simțit pe căpitanul slătinenilor, unde va trage. ”Am așteptat cât de mult am putut execuția lui Precup, mi-am amintit că data trecută a dat pe sus, iar acum a dat pe jos. Aceste lucruri nu se uită”, a mai spus eroul ”alb-negrilor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax