Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful Poliției Române, schimbat din funcție la propunerea ministrului Carmen Dan. Cătălin Ioniță, interimar

Publicat

Șeful Inspectoratului General al Poliției Române, Bogdan Despescu, a fost eliberat din funcție la propunerea ministrului de interne, Carmen Dan. Aceasta i-a cerut premierului interimar, Mihai Fifor, ceea ce i-a fost refuzat de fostul prim ministru, Mihai Tudose.

Vă reamintim că în data de 9 ianuarie, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat că i-a trimis premierului de la acea vreme, Mihai Tudose, propunerea de schimbare din funcţie a şefului IGPR. Dan a propus atunci înlocuirea acestuia cu Cătălin Ioniţă. Mihai Tudose a refuzat însă să îl schimbe.

”Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat. Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniță.

Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea  ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, și vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial” se precizează într-un comunicat de presă făcut public de Guvern.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax