Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Carne, alcool şi alimente de 7000 de lei, confiscate de poliţişti şi inspectorii DSV, după controale în judeţul Alba. Două cazuri de evaziune fiscală

Publicat

amenzi in piata În cadrul unei acţiuni pentru depistarea comerţului ilegal, poliţiştii din Alba au constatat două infracțiuni de evaziune fiscală, au aplicat 49 de amenzi pentru nereguli de ordin economic şi au confiscat produse alimentare, alcool şi alte bunuri, în valoare de peste 7.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică, rutieră şi transporturi, împreună cu specialişti ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Autorităţii Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, au organizat, pe raza judeţului Alba, o acţiune cu efective mărite în scopul prevenirii şi combaterii comerţului ilicit precum şi pentru verificarea siguranţei alimentelor.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 8 infracţiuni, din care două de evaziune fiscală şi au fost aplicate 233 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 65.660 lei.

Dintre amenzi, 49, în valoare de 32.000 de lei, au fost aplicate pentru fapte de natură economică.

Cu ocazia controalelor efectuate, complementar sancţiunilor contravenţionale aplicate, a fost confiscată cantitatea de 160 de kilograme de carne şi 70 de litri de alcool, în valoare totală de 3.872 lei, dar şi alte bunuri cu o valoare totală de 3.414 lei.

Acţiunile poliţiştilor din Alba, pentru protejarea populaţiei împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse alimentare, vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax