Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cartea ”O singură inimă”, a Florinei Nina Breazu, lansată marți la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

Marți, de la ora 18.00, la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, în Sala de sport „Nicușor Marcu” are loc lansarea cărții „O singură inimă”, de Florina Nina Breazu. Lansarea este organizată de Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba.

„Doresc ca prin această carte să transmit un mesaj, acela de a ne iubi și de a ne ajuta aproapele necondiționat, de a-i întinde o mână de ajutor atunci când strigă după el, de a-l îmbrățișa cu tot sufletul.

Nu lăsați clipa să treacă pe langă voi și nici timpul să vă ia clipa! NIHIL SINE DEO!”, transmite autoarea.

Volumul va fi prezentat de prof. Daniela Floroian, moderatorul activității, iar la final, elevi ai Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia vor oferi un moment artistic, urmat de un recital susținut de interpreta Maria Dan Păucean.

Evenimentul de marți are loc în cadrul proiectului 3.17 – Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    marți, 24.05.2022 at 11:54

    SA Fie Trimise, in traducere in limba rusa, cateva exemplare LUI Vladimir PUTINA, Serghei SOAIGA, LAVROVULUI, etc. ! Poate-i mai DRESEAZA ( Imblanzeste ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax