Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cartelele prepay ar putea fi cumpărate în curând doar cu buletinul. Anunțul ministrului Justiției

Publicat

Ministrul Justiției din România a declarat, marți, că va propune o soluție legislativă constituțională prin care să fie interzisă vânzarea cartelelor telefonice prepay fără buletin, având în vedere mai multe infracțiuni care au devenit celebre în România. 

„Pornind de la faptul că ieri a fost printr-un telefon, din nou, amenințare cu bombă la Curtea de Apel București și s-a dat peste cap toată activitatea de acolo, să luăm foarte în serios reanalizarea soluției referitoare la interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin (…)

Oameni certați cu legea se folosesc de acest mijloc. Se ajunge la tragedii. Să vedem care este soluția legală constituțională, astfel încât să se poată întâmpla asta”, a afirmat ministrul Stelian Ion.

O alertă cu bombă a fost semnalată la 112, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, însă aceasta s-a dovedit falsă, în urma cercetărilor, potrivit Poliţiei Capitalei.

De asemenea, în cazul exploziei mașinii în care se afla omul de afaceri arădean Ioan Crișan, anchetatorii iau în calcul varianta unui asasinat cu bombă, care ar fi fost activată de la distanţă.

O ordonanță de urgență a Guvernului, care obligă cumpărătorii să se legitimeze atunci când cumpără cartele prepay, a fost declarată anul trecut neconstituțională de către CCR.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax