Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cărți în dar, schimbate între preșcolarii Grădiniței Nr. 12 din Alba Iulia. În fiecare grupă s-a organizat o mini-bibliotecă

Publicat

Grădinița cu Program Prelungit Step By Step Nr.12 Alba Iulia a promovat în aceste zile activitatea Cărțișor de Mărțișor, dedicată încurajării lecturii prin care, cu sprijinul părinților, copiii au fost încurajați să dăruiască o carte prietenilor din grupă și să valorifice astfel cartea pe care deja au citit-o.

Apoi, în fiecare grupă s-a organizat o mini-bibliotecă a cărților primite în dar, din care copiii vor rasfoi și „citi” cărți împreună cu prietenii din grupă.

Cu ocazia Mărțișorului, copiii din fiecare grupă au confecționat un mărțișor mai deosebit, pe care l-au oferit în dar celor dragi de acasă, potrivit responsabilului de imagine al instituției, Ioana Delia Cristea.

Managerul grădiniței, Veronica Suciu, împreună cu întreg colectivul instituției, au transmis părinților un mesaj de mulțumire și un îndemn: „Dragi părinți, cititul oferă o oportunitate minunată pentru dumneavoastră și copil, de a vă delecta, este un mod frumos de a petrece timp de calitate împreună și de a vă bucura alături de cei dragi. Vă îndemnăm să citiți zilnic împreună cu copiii ca o continuare a activității din grădiniță”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax