Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cartierul rezidenţial Schit din Alba Iulia, invadat de hoţi. Poliţiştii au primit 11 sesizări de furturi de bijuterii din aur

Publicat

Doi bărbaţi din Alba Iulia sunt cercetaţi în stare de libertate de poliţişti, pentru furturi de bijuterii din aur de la mai multe case din cartierul rezidenţial Schit din municipiu. Suspecţii au intrat în vizorul oamenilor legii după ce proprietarii mai multor locuinţe au semnalat faptul că hoţii le trecuseră pragul, lăsându-i fără podoabe valoroase, dar şi electrocasnice.

Bijuteriile furate au fost descoperite de poliţişti la mai multe case de amanet din Alba Iulia, iar cercetările efectuate i-au scos la lumină şi pe autori. Este vorba despre doi bărbaţi domiciliaţi în Alba Iulia, pentru care instanţa a decis judecarea în stare de libertate. Aceştia au primit doar interdicţia de a părăsi localitatea, aşa că sunt liberi să-şi continue activităţile.

Hoţii acţionau în special la sfârşitul săptămânii şi intrau în casele albaiulienilor de unde sustrăgeau cu precădere bijuterii din aur. Potrivit poliţiştilor, aceştia ştiau exact unde sunt ţinute podoabele şi nu furau decât ce îi interesa. Oamenii legii au extins cercetările în această cauză, deoarece cantitatea de bijuterii găsite la casele de amanet depăşeşte cantitatea reclamată, ceea ce indică faptul că suspecţii au mai furat şi din alte locuinţe. În total, poliţiştii au primit 11 sesizări de furturi de la mai mulţi proprietari din zona Schit.

Bărbaţii sunt cunoscuţi cu antecedente penale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Lorant

    joi, 19.01.2012 at 22:23

    Ca la noi la nimeni.

  2. Aurelian

    vineri, 20.01.2012 at 07:48

    Ce va mira, s-a inbtors Piticul Atomic cu derbedei de la Bucuresti!

  3. adi

    vineri, 20.01.2012 at 08:29

    daca prinde-ai pe unu in flagrant era in stare sa te omoare si tu judeci in libertate

  4. halvanez

    vineri, 20.01.2012 at 09:03

    Din titlu am tras concluzia ca in sfarsit i-au prins! Insa, dupa ce am citit articolul mi-am dat seama ca i-au prins pe „gainari” nu pe adevaratii hoti din „Cartierul Rezidential Schit” !

  5. ionutz

    vineri, 20.01.2012 at 11:00

    Nici hotii nu mai sunt ce erau odata. Imbecilii aia s-au dus fix la casele de amanet din Alba cu ele:-))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax