Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Căruţă lovită de o autoutilitară, la intrarea în Alba Iulia dinspre Şard. Un bărbat a fost internat în spital cu leziuni

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital, vineri dimineaţa, după ce căruţa în care se afla a fost lovită din spate de şoferul unei autoutilitare care nu a observat-o la timp. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Vineri, la ora 06.44, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi să intervină la un accident rutier soldat cu victime omeneşti, produs pe strada Zlatnei, din municipiul Alba Iulia.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la locul producerii accidentului a stabilit faptul că  T.G., de 62 ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Şard spre Alba Iulia nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de un atelaj hipo condus de Sorin M., de 38 de ani, din Alba Iulia, care se deplasa în aceeaşi direcţie, intrând în coliziune cu aceasta.

In urma accidentului, M.C., pasager în atelajul hipo, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractură de os drept, fractura de occipital, fractură de piramidă nazală”, rămânând internat în spital.

Atât conducătorul autoutilitarei, cât şi cel al atelajului hipo au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax