Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Căruţaş din Blaj, amendat de jandarmi, după ce şi-a înjurat calul şi i-a deranjat pe trecători. Era nervos că animalul nu mai trăgea atelajul

Publicat

caruta Şi-a descărcat nervii pe calul care nu mai vroia să tragă la căruţă şi i-a înjurat şi pe trecători. A fost scena care i-a adus unui bărbat de 38 de ani din Blaj amendă de 100 de lei de la jandarmi, pentru tulburarea liniştii publice.

În timpul unei misiuni de patrulare pe care o executa luni, 14 septembrie, în jurul orei 21.00, pe strada Dr. Vasile Suciu din municipiul Blaj, un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat care se manifesta zgomotos. Părea că ar fi consumat alcool în exces şi îşi înjura calul. Din spusele bărbatului, episodul de violenţă verbală a izbucnit în momentul în care animalul se încăpăţânase să mai tragă căruţa la care era înhămat. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, extrem de supărat, căruţaşul nu s-a limitat doar la “apostrofarea” calului, ci de acelaşi tratament şi limbaj extrem de vulgar au avut parte şi cei prezenţi în zonă, care au asistat involuntar la incident şi care i-au cerut să înceteze.

Identificat ca fiind Dan C. (38 de ani), domiciliat în Blaj, a fost îndrumat să evite pe viitor un astfel de comportament, iar la final a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate