Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Casa Auto Sebeș – Vâlcea, diplomă de excelență în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României

Publicat

Compania deținută de omul de afaceri din Sebeș, Ioan Oprean – Casa Auto Vâlcea a fost premiată cu un titlu de excelență în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, pentru că susține mobilitatea Casei Regale. Premiul a fost înmânat chiar de către Alteța Sa Regală, Principele Radu.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestății Sale Regelui ca semn de recunoaștere și de apreciere a calității deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială din anul 1900. Astfel, acordarea calității de Furnizor implică un înalt standard al produselor și serviciilor, constantă, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

casa auto

După 1947 tradiția acordării acestui titlu a fost reînnodată în anul 2003, când pentru prima oară după 56 de ani o companie românească primea titlul de „Furnizor al Casei Regale a României”, iar stema regală a devenit din anul 2014 marcă înregistrata în toată Europa.

casa auto

Lunar celor aproape 100 de Furnizori ai Casei Regale a României li se alătură aspiranți la titlu, precum și o multime de simpatizanți ai uneia dintre cele mai active și dinamice Case Regale europene.

Pe 9 mai a avut loc cea de-a V-a ediție a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, eveniment ce reunește toți Furnizorii Casei Regale a României, alături de companii de renume, dar mai ales reprezentanți ai Casei Regale a României. Anul acesta, Alteța Sa Regală Principele Radu alături de Ion Tuca și Radu Ghina au onorat cu prezența lor un eveniment de înaltă ținută.

În cadrul Galei Furnizorii și-au desemnat conducerea pentru perioada 2019-2020, Alin Caraman, CEO K Event Solutions – Furnizor al Casei Regale a României pentru servicii organizare evenimente, fiind reales pentru al 5-lea mandat în funcția de președinte.

De asemenea, în cadrul Galei au fost decernate Diplomele de Excelență acelor companii, persoane și instituții care sunt recunoscute grație excelenței lor. Printre cei premiați s-a aflat și Casa Auto Vâlcea, deținută de Ioan Oprean. Compania a fost premiată pentru că susține mobilitatea Casei Regale a României. 

Ioan Oprean, omul de afaceri care deține firma de transport internațional „Oprean” din Sebeş, a cum­părat în anul 2016 repre­zen­tanţa Mercedes Benz din Vâlcea. Potrivit re­pre­zen­tan­ţilor com­paniei din Sebeş, valoarea tran­zacţiei s-a ri­dicat la „câteva mi­lioane de eu­ro“.

„De-a lungul anilor ne-am focusat pe două tipuri de transport: transportul hainelor pe umeraşe pentru clienţi ca Tesco, Benetton şi transportul produselor la temperatură controlată, pentru Transavia şi alţi clienţi. (…) Avem în portofoliu peste 200 de clienţi pentru care facem transporturi lunare şi săptămânale şi o flotă care depăşeşte 190 de camioane“, potrivit lui Laurenţiu Trif, directorul executiv al companiei care transportă marfă în Marea Britanie, Spania, Franţa, Olanda, Belgia, Germania şi alte ţări.

Din anul 2012, Ioan Oprean este cetățean de onoare al municipiului Sebeș.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Prognoza METEO în Alba în sâptămâna 20-26 mai. Vremea se mai încălzește, însă nu vom scăpa de ploi și furtuni

Publicat

De

soare

Pentru această săptămână sunt anunțate în continuare ploi, astfel că vom avea aproape în fiecare zi măcar o aversă scurtă sau o furtună. Cu toate acestea, temperaturile continuă să fie destul de ridicate și chiar vor crește ușor. Vom avea maxime de până la 24 grade Celsius, iar temperaturile minime nu vor coborî mai jos […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Intervenţie a unui elicopter SMURD în zona Masivului Bedeleu, pentru salvarea unui turist

Publicat

Un elicopter SMURD Mureș a fost chemat duminică, în jurul orei 17:40, pentru salvarea unui turist, în zona Masivului Bedeleu – sat Izvoarele. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct miocardic.  Potrivit ISU Alba, SMURD Aiud, IPJ, Salvamont Aiud și Elicopter SMURD Mureș intervin la un posibil infarct miocardic acut […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Drum județean, între Fărău și Sânmiclăuș, ca în Evul Mediu. „Este mai mult pământ decât piatră”

Publicat

Drumul județean 107 V, ce face legătura între Fărău, Alecuș și Sânmiclăuș, arată exact ca în perioada medievală. Acoperit cu pietriș sau din pământ, această porțiune de drum reprezintă un adevărat coşmar pentru şoferi, care ajung să se gândească doar la nota de plată către mecanicii auto după ce îl traversează cu mașinile. „Este mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, vizitat de peste 5.000 de persoane în Noaptea Muzeelor 2019

Publicat

noaptea muzeelor 2019

Noaptea Muzeelor 2019 a atras la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia un număr mare de vizitatori. Astfel, nu mai puțin de 5.200 de persoane au călcat pragul muzeului albaiulian cu ocazia evenimentului organizat sâmbătă, 18 mai, între orele 19:00 – 01:00. Vezi și VIDEO Noaptea Muzeelor 2019: Istoria prinde viață la Alba Iulia. Reconstituire […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate