Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Casa Auto Sebeș – Vâlcea, diplomă de excelență în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României

Publicat

Compania deținută de omul de afaceri din Sebeș, Ioan Oprean – Casa Auto Vâlcea a fost premiată cu un titlu de excelență în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, pentru că susține mobilitatea Casei Regale. Premiul a fost înmânat chiar de către Alteța Sa Regală, Principele Radu.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestății Sale Regelui ca semn de recunoaștere și de apreciere a calității deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială din anul 1900. Astfel, acordarea calității de Furnizor implică un înalt standard al produselor și serviciilor, constantă, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

casa auto

După 1947 tradiția acordării acestui titlu a fost reînnodată în anul 2003, când pentru prima oară după 56 de ani o companie românească primea titlul de „Furnizor al Casei Regale a României”, iar stema regală a devenit din anul 2014 marcă înregistrata în toată Europa.

casa auto

Lunar celor aproape 100 de Furnizori ai Casei Regale a României li se alătură aspiranți la titlu, precum și o multime de simpatizanți ai uneia dintre cele mai active și dinamice Case Regale europene.

Pe 9 mai a avut loc cea de-a V-a ediție a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, eveniment ce reunește toți Furnizorii Casei Regale a României, alături de companii de renume, dar mai ales reprezentanți ai Casei Regale a României. Anul acesta, Alteța Sa Regală Principele Radu alături de Ion Tuca și Radu Ghina au onorat cu prezența lor un eveniment de înaltă ținută.

În cadrul Galei Furnizorii și-au desemnat conducerea pentru perioada 2019-2020, Alin Caraman, CEO K Event Solutions – Furnizor al Casei Regale a României pentru servicii organizare evenimente, fiind reales pentru al 5-lea mandat în funcția de președinte.

De asemenea, în cadrul Galei au fost decernate Diplomele de Excelență acelor companii, persoane și instituții care sunt recunoscute grație excelenței lor. Printre cei premiați s-a aflat și Casa Auto Vâlcea, deținută de Ioan Oprean. Compania a fost premiată pentru că susține mobilitatea Casei Regale a României. 

Ioan Oprean, omul de afaceri care deține firma de transport internațional „Oprean” din Sebeş, a cum­părat în anul 2016 repre­zen­tanţa Mercedes Benz din Vâlcea. Potrivit re­pre­zen­tan­ţilor com­paniei din Sebeş, valoarea tran­zacţiei s-a ri­dicat la „câteva mi­lioane de eu­ro“.

„De-a lungul anilor ne-am focusat pe două tipuri de transport: transportul hainelor pe umeraşe pentru clienţi ca Tesco, Benetton şi transportul produselor la temperatură controlată, pentru Transavia şi alţi clienţi. (…) Avem în portofoliu peste 200 de clienţi pentru care facem transporturi lunare şi săptămânale şi o flotă care depăşeşte 190 de camioane“, potrivit lui Laurenţiu Trif, directorul executiv al companiei care transportă marfă în Marea Britanie, Spania, Franţa, Olanda, Belgia, Germania şi alte ţări.

Din anul 2012, Ioan Oprean este cetățean de onoare al municipiului Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax