Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Casa de Cultură a Studenţilor organizează înscrieri pentru „Miss Turism Alba 2012”. La premierea câştigătoarelor, invitaţi special sunt membrii trupei Hi-Q

Publicat

Tinerele frumoase şi încrezătoare din diferite zone ale judeţului Alba sunt aşteptate să se înscrie la cea de-a doua ediţie a concursului “Miss Turism Alba 2012”, ce va avea loc în data de 28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Având în vedere că multe zone ale judeţului au potenţial turistic, este  nevoie de promovare, iar prin acest proiect se doreşte punerea în valoare a frumuseţilor locale în acelaşi timp cu obiectivele turistice.

„Miss Turism Alba” va oferi şansa tuturor celor descoperite în fiecare localitate să-şi pună în valoare calităţile fizice, intelectuale, artistice şi în acelaşi timp să promoveze zonele cu importanţă turistică pe care le reprezintă.

Scopul concursului  este  de a promova tinerii și studenții, frumuseţea, valorile artistice şi turistice ale judeţului Alba.

Înscrierile se fac în perioada 8-19 octombrie; detalii aici. Cele care doresc să se înscrie vor completa o fişă de înscriere şi vor prezenta 4-5 fotografii artistice cu obiectivele turistice ale zonei din care provin.

Premiile care se oferă la „Miss Turism Alba 2012” nu sunt deloc de neglijat. Ocupanta primului loc va câştiga suma de 2.000 de lei, locul doi este răsplătit cu 1.000 de lei, iar locul trei, cu 500 de lei.

În data de 25 octombrie, în urma votării online şi a votului juriului, vor fi anunţate finalistele.  Invitaţi speciali la eveniment sunt membrii trupei HI-Q.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax