Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Casa de Pensii Alba, anunț pentru pensionari. Când urmează să fie virați banii pentru plata pensiilor

Publicat

Casa de Pensii Alba, anunț pentru pensionari. Reprezentanții Casei Județene de Pensii Alba au transmis luni că au fost făcute toate demersurile necesare pentru a vira, până la data de 30 aprilie, sumele necesare către CN Poșta Română SA și băncile comerciale cu care are încheiate convenții pentru plata drepturilor de pensi.

Astfel, toți pensionarii din județ urmează să își primească pensia aferentă lunii mai 2024 în următoarele zile, înainte de Sărbătorile Pascale.

Citește și Când se plătesc pensiile în luna mai 2024, prin poștă sau pe card. Anunț de ultimă oră pentru pensionari

Casa de Pensii Alba, anunț pentru pensionari. Pensiile vor fi plătite în avans în luna mai, înainte de Paşte

În conturile pensionarilor banii vor intra în zilele de 2 – 3 mai iar prin Poşta Română, pensiile vor fi livrate până în ziua de 3 mai, inclusiv, a declarat recent ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu.

„Estimările noastre sunt că atât Poşta Română, cât şi instituţiile bancare se vor încadra în graficul pe care l-am agreat, situaţie în care toţi românii vor primi pensiile înainte de Paşti.

Data la care le vor primi pe cont este de 2-3 mai, în loc de 12 mai, data pe care o aveam în convenţie, iar data la care vor livra pensiile factorii poştali, până la 3 mai, inclusiv”, a spus Simona Bucura-Oprescu, citată de Agerpres.

Reamintim faptul că Hotărârea de Guvern privind plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, din bugetul asigurărilor sociale de stat și din bugetul de stat, a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax