Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Casa de Pensii Alba deschide punct de lucru la Bistra. Precizări de la Florin Roman

Publicat

La Bistra va fi deschis un nou punct de lucru al Casei de Pensii Alba, anunță Florin Roman, liderul deputaților PNL. Cel puțin o dată pe săptămână, acolo vor fi consultate persoanele din zona Munților Apuseni, care solicită obținerea pensiei pe motiv de boală sau invaliditate.

”Ministrul Muncii, Violeta Alexandru și Casa Națională de Pensii au aprobat procedura pe care am solicitat-o în calitate de parlamentar de Alba, pentru deschiderea unui punct de lucru la Bistra. Urmare a solicitărilor președintelui Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel și a prefectului Nicolae Albu, am făcut demersurile necesare pentru ca, cel puțin o dată pe săptămână, la Bistra să fie consultate și analizate persoanele care solicită obținerea pensiei pe motiv de boală sau invaliditate.

La Bistra, unde a fost pus la dispoziție un spațiu corespunzător de către primarul Traian Gligor, vor putea fi consultate toate persoanele care solicită pensionarea de acest tip, din întreaga zona a Munților Apuseni.

În cazul în care acest proiect pilot devine unul de succes, voi propune președintelui Ion Dumitrel să completăm cu o deplasare săptămânală a comisiei de expertiză a persoanelor cu handicap, astfel încât moții să nu mai facă drumuri lungi și costisitoare la Alba Iulia și Sebeș. Mulțumirile mele merg și către conducerea Casei de Pensii Alba, care a găsit înțelegere pentru o mai veche problemă a moților, care acum își găsește rezolvarea. Programul de lucru urmează să fie anunțat în zilele următoare”, a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax