Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Casă din comuna Mirăslău, cuprinsă de flăcări. Pagube de 12.000 de lei, la acoperişul locuinţei

Publicat

masina interventie pompieri

Pompierii din Aiud au fost solicitaţi, sâmbătă după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în comuna Miraslău. Este vorba despre o casă din localitate, care a fost cuprinsă de flăcări. Este al doilea incendiu înregistrat sâmbătă în judeţul Alba, la interval de aproximativ două ore. În jurul orei 13.00, pompierii din Câmpeni au fost chemaţi să acţioneze în localitatea Muşca, din Munţii Apuseni, unde a fost anunţat un incendiu la coşul de fum al unei locuinţe.

Comuna Miraslău, o localitate cu aproximativ 2.000 de locuitori, se află la aproximativ 8 kilometri de Aiud, spre Unirea, cu acces din DN1.

UPDATE: Pompierii din Aiud au intervenit cu două autospeciale, cu sprijinul serviciului de voluntari pentru situaţii de urgenţă din comună şi au reuşit să protejeze bunuri în valoare de aproximativ 70.000 de lei. A fost afectată de incendiu o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi de acoperiş, pagubele fiind estimate la suma de 12.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum neprotejat termic corespunzător.

UPDATE: Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină în com. Miraslău, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui R.D. Pompierii militari au intervenit cu 2 autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Miraslău. În incendiu au ars aproximativ 40 mp din acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă şi tavanul pe o suprafaţă de circa 20 mp. Pagubele produse se ridică la circa 12.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 70.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax