Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Casă din Ighiu, spartă de un bărbat ajutat de un minor. Ce au reușit să fure cei doi

Publicat

hoti

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce ar fi pătruns prin efracție într-o casă și ar fi sustras bijuterii și bani. Acesta ar fi fost ajutat de un minor. La data de 23 decembrie 2019, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat și reținut un bărbat de 30 de ani, din Ighiu, ca bănuit de comiterea unui furt din locuință.

Potrivit IPJ Alba, se pare că, în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2019, bărbatul, împreună cu un băiat de 15 ani, ar fi pătruns prin efracție, într-o locuință din localitatea Ighiu, iar din interiorul acesteia ar fi sustras bijuterii în valoare de 2000 de lei, precum și suma de 206 lei.

Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 decembrie 2019, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax