Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Casa Judeţeană de Pensii Alba: Se pot depune cereri pentru biletele de tratament

Publicat

Pensionarii care doresc să beneficieze de bilete de tratament cu plecare în lunile februarie şi martie pot să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Alba, de la 1 februarie.

Formularele de cereri de bilete pentru anul 2011 vor fi disponibile şi se poate intra în posesia lor de la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Alba. Acestea pot fi descărcate de pe site-urile C.N.P.P. Bucureşti, www.cnpas.org şi Casei Judeţene de Pensii Alba, www.pensiialba.ro
Cererea va fi însoţită, la depunere, de copie după actul de identitate. Este foarte important ca la completarea cererii să fie trecute corect îndeosebi numărul dosarului de pensie şi CNP –ul (Codul Numeric Personal). Completarea cererii se va face pe ambele părţi ale formularului, avându-se în vedere fiecare rubrică.
Pentru celelalte luni ale anului 2011, Casa Judeţeană de Pensii va comunica în timp util programarea perioadelor de la care se depun cereri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax