Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Casă mistuită de flăcări în comuna Ciuruleasa. Pagube de zeci de mii de lei din cauza unui scurtcircuit

Publicat

O casă din satul Morăreşti, comuna Ciuruleasa a fost distrusă într-un incendiu, vineri dimineaţa, produs din cauza unui scurtcircuit. Pagubele au fost estimate la valoarea de 25.000 de lei.

Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină în jurul orei 4.59 la gospodăria unui localnic, M.N. Au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciuruleasa.

Din cauza drumului greu accesibil, au ars casa de locuit şi magazia confecţionate în totalitate din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, un televizor, o maşină de spălat, o sobă, mobilă, îmbrăcăminte, unelte agricole, 100 kg de grâu şi 50 kg de făină.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 25.000 de lei, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit la un cablu electric.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax