Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Casa Verde Fotovoltaice: Peste 9500 de dosare, aprobate. Unde se poate vedea lista cu cei care pot monta panouri fotovoltaice

Publicat

Peste 9500 de beneficiari care s-au înscris în programul Casa Verde Fotovoltaice au primit accept pentru dosare. Administrația Fondului pentru Mediu a publicat marți, 30 ianuarie 2024, prima listă cu dosarele acceptate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice.

”Cu mare bucurie vă informez că astăzi am aprobat în cadrul ședinței Comitetului de Avizare primii 9.566 de beneficiari – persoane fizice ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023.

Aprobare pentru panouri fotovoltaice

Aceștia au primit aprobarea de a începe instalarea panourilor fotovoltaice în ordinea înscrierii în program, contribuind astfel la reducerea costurilor facturii de energie electrică.

Mi-aș fi dorit să putem aproba astăzi toți beneficiarii declarați eligibili de către instalatori, însă, după cum știți, până la aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Administrației Fondului pentru Mediu pentru anul 2024 de către Guvernul României, instituția operează doar cu 1/12 din bugetul anului precedent și acesta este numărul maxim de beneficiari pe care i-am putut aproba în acest moment, urmând ca după aprobarea acestuia, să publicăm și restul solicitanților acceptați în program”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

Unde se poate vedea lista

Totodată, menționăm că durata de implementare a proiectului este de 12 luni de la data publicării listei.

Lista poate fi accesată aici

De asemenea, lista dosarelor acceptate în cadrul acestui program este publicată pe site-ul www.afm.ro, la secțiunea aferentă Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Jhonniebe

    miercuri, 31.01.2024 at 13:26

    Cum s-a facut alegerea beneficiarilor, ca vad ca sunt in ordinea numerelor de dosar. Pai noi care suntem aproape de sfarsit, la numerele 60-70000, cand vom primi finantarea? Nu era normal daca nu sunt bani pentru toti sa aleaga aleator beneficiarii?

  2. Gabi

    luni, 18.03.2024 at 07:58

    si a mai facut guvernul o românească….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax