Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Căsătorii civile la Alba Iulia, pe perioada stării de alertă: Câte persoane pot participa și cum se eliberează certificatul

Publicat

Primaria Alba Iullia informează că începând cu data de 18 mai se reia activitatea de oficiere a căsătoriilor cu respectarea măsurilor prevăzute în legea de instituire a stării de alertă.

Mai exact, oficierea căsătoriei la sediul Primăriei Alba Iulia, se  va realiza în prezența a cel mult 8 persoane, inclusiv ofițerul de stare civilă, iar în locațiile din aer liber (Grădina japoneză, Traseul Celor Trei Fortificații) se va oficia casătoria în prezența a maxim 16 persoane, inclusiv ofițerul de stare civilă.

Eliberarea certificatelor de stare civilă la cerere precum și a celorlalte acte de stare civilă (adeverințe, de celibat, transcrieri, schimbări de nume pe cale administrativă etc.) se realizează în baza unei programări telefonice prealabile la nr.  0258/815565.

La compartimentul de evidență a persoanelor, preluarea cererilor de schimbare a actelor de identitate, pentru toate motivele prevăzute în OUG. 97/2005, accesul se va realiza pe bază de bon de ordine, care poate fi procurat de la polițistul local care asigură paza de la intrarea în instituție.

Pentru orice nelămuriri și informații vă stăm la dispoziție la telefonul 0258/815565, 0258/814550 sau pe mailul serviciului spclep@apulum.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax