Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cascadorul Lae Dreghici, concurent la ”Românii au talent”. Va face spectacol alături de fiul său

Publicat

Cascadorul Lae Dreghici a anunțat că este concurent la emisiunea ”Românii au talent” de la ProTV și că va face prima cascadă ”tată-fiu”, alături de Robert, fiul său.

”În data de 8 octombrie, am prima filmare, alături de fiul meu, concurent și el. Locația – București – Kentauros Media – Ștefănești de Jos. Pe această cale fac invitație tuturor prietenilor și colegilor cascadori, care sunt aproape și vor să vina să vadă prima cascadă auto, executată de tată și fiu. Filmarea va fi seara după ora 19”, a scris cascadorul, pe rețeaua de socializare.


Lae Dreghici, în vârstă de 71 de ani, este renumit pentru dificultatea cascadoriilor sale, cu care a impresionat inclusiv în mai multe filme româneşti celebre.

Una dintre cele mai cunoscute cascadorii este cea din 1995, când a evoluat în faţa a 50.000 de spectatori pe şoseaua de centură din Alba Iulia și a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri aşezate unul după celălalt.

Cea mai recentă cascadorie a fost în luna august.

Vezi VIDEO: Cascadoria lui Lae Dreghici, la 71 de ani. Noi imagini cu săritura, filmate din interiorul mașinii

Lae Dreghici a sărit cu mașina de pe o rampă de lemn, peste o baltă, câțiva metri în aer, prin crengile unui copac și apoi a ”aterizat” pe roți, pe câmp, în zona Trei Poduri lângă Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax